+36 20 9526945 / brewer@printers.hu

Szállítási feltételek

Fizetés, szállítás

 

 

 


Megendelés módosítása, törlése:

 

 

 

A 2001 évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a megrendelő felé azonnal értesítést küld a webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Amennyiben a megrendelőhöz ez 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a megrendelő ajánlattételi kötöttségei megszűnnek. A Printer-Store Kft. a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a megrendelőnek rendelése visszavonására elektronikus úton. A rendelés teljesítésének megkezdésekor a megrendelő e-mailben értesítést kap a teljesítés várható időtartamáról, és a teljesítés megkezdésének tényéről, ezután már csak személyesen (az ügyfélszolgálat elérhetőségein) van lehetőség rendelésének visszavonására, melyet a következő irányelvek alapján tud a Printer-Store Kft. ügyfélszolgálata elfogadni, vagy visszautasítani:

 
  • készpénzes fizetéssel személyes átvételre leadott rendelés esetén a visszavonást elfogadhatja
  • készpénzes fizetéssel futárszolgálattal kézbesítés esetén, a futárszolgálatnak át nem adott rendelésekre elfogadhatja
  • elektronikusan történő fizetés esetén a rendelés visszavonását a készpénzes fizetés szabályai szerint fogadhatja el, azzal a kitétellel, hogy az átutalt pénzt a 11/1999. (II. 5.) Korm. rendelet szabályozásai alapján 30 napon belül téríti vissza a megrendelőnek, valamint a banki tranzakciók során keletkezett költségeket ebben az esetben a megrendelőre hárítja.
  • "személyes áruátvétel" választása esetén, a Printer-Store Kft.ügyfélszolgálata értesíti a vásárlót az áru rendelkezésre állásáról. Amennyiben a vevő ezen értesítéstől számított 14 napon belül nem intézkedik az áru átvételéről, úgy a rendelést töröljük.

Fizetési feltételek:

 

 

 

A vásárló a vásárolt áru és szolgáltatás ellenértékét elektronikus úton (Pay Pal) a megrendelés leadásakor, vagy a futárnak az áru átvételekor készpénzben, illetve személyes átvétel esetén üzletünkben készpénzben teljesíti. A szállító a készpénz átvételéről elismervényt ad. A vásárló a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja. Amennyiben a rendelés átvételét megrendelő számára felróható okból megtagadja, a Printer-Store Kft. fenntartja a jogot, hogy a megrendelő regisztrációját megszüntesse, valamint esetlegesen közben leadott rendeléseit érvénytelenítse, egyéni mérlegelés alapján. Ez esetben megrendelő köteles megtéríteni a szállítással kapcsolatos felmerült költségeket.

 

A SoftPrint Kft webáruháza kedvezményes szállítási költsége nettó 1952 HUF ( Bruttó 2480 HUF) kiszállításonként, amely tartalmazza az utánvét díját is. A kiszállítási díj a rendelt áru terjedelmétől, súlyától független. Nettó 31.496HUF( Bruttó40.000HUF) megrendelés felett a kiszállítási díj 50 Kg-ig ingyenes.

A Webáruház-szolgáltatás területi hatálya:

 

 

 

A Webáruház-szolgáltató által fenntartott adathálózati kezelői felület az adathálózat (internet) sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. A SoftPrint Kft. azonban kizárólag a Magyar Köztársaság területére címzett megrendeléseket fogad el. A Magyar Köztársaság területén kívüli postai, illetve egyéb címre történő szállítás tehát nem lehetséges, minden ilyen megrendelés és a regisztráció, annak ellenére, hogy a regisztráció és a rendelés lehetősége ettől függetlenül fennáll, érvénytelennek minősül, és törlésre kerül.