+36 20 9526945 / brewer@printers.hu

Egyéb adalékok

 Rizshéj 1 Liter
90 l raktáron
Rizshéj. Élelmiszeripari minőségű A cefrézésnél nagyon megkönnyíti a szűrést. A malátához keverve használjuk. Egy kb. 20- 25 literes főzethez maximum 1 liter rizshéjat használunk.
170 Ft
134 Ft +áfa
 Pelyhesített búza 1kg
19 kg raktáron
Nagy keményítő tartalmú búzából készített búzapehely. Búzasörök készítéséhez a búzamalátán kívül nyers búzát is használhatunk. Míg az előbbi a bajor búzasörökre jellemző, addig a nyers búza a belga "witbier" jellegzetes frissítő, "búzásabb" ízét eredményezi. A búzapehelyben nincs enzim, a nyers búzaszemekkel szemben egyszerűbb a használata, mert nem kell előtte főzni , közvetlen a cefréhez adható. 10-40% -ban alkalmazzuk.
640 Ft
504 Ft +áfa
 Zabpehely 1kg
5 kg raktáron
Magas keményítőtartalmú zabból készített pehely A kereskedelemben kapható, általános zabpelyhek általában magas fehérje tartalmúak, ezért a sörkészítés számára, nem túl ideálisak, mert nagyon nehezen tisztul, az azokkal készített sör.
850 Ft
669 Ft +áfa
 Árpa pehely 1kg
8 kg raktáron
Pelyhesített árpa.
850 Ft
669 Ft +áfa
 SPRAYMALT LIGHT 1kg 8 EBC
1 csomag raktáron
Világos árpamaláta spraymalt A Spraymalt adagolásával készült sörök testesebbek, nagyobb szárazanyag tartalommal bírnak, így kemény hab képződik és azt hosszabb ideig is tartják meg. Proteinmentes EBC 8 Mindegyik sűrítményhez alkalmazható. Egyszerre fokozza a maláta zamatot és a komlós keserű ízt.Testes, szárazanyag tartalomban és maláta ízben gazdag sört készíthetünk a sörléhez való hozzáadásával. Különösen a pilsner és a lager típusú sörökhöz ajánlatos. A sör természetes balanszának meg?rzése érdekében fejlesztették ki.
3 140 Ft
2 472 Ft +áfa
 SPRAYMALT DARK 0.5 kg 57 EBC
2 csomag raktáron
Sötétebb színű árpamaláta spraymalt A Spraymalt adagolásával készült sörök testesebbek, nagyobb szárazanyag tartalommal bírnak, így kemény hab képződik és azt hosszabb ideig is tartják meg. Proteinmentes EBC 57 Mindegyik sűrítményhez alkalmazható. Egyszerre fokozza a maláta zamatot és a komlós keserű ízt.Testes, szárazanyag tartalomban és maláta ízben gazdag sört készíthetünk a sörléhez való hozzáadásával. A sör természetes balanszának megőrzése érdekében fejlesztették ki.
1 990 Ft
1 567 Ft +áfa