+36 20 9526945 / brewer@printers.hu

Fermentis

 SAFBREW WB-06 11,5 gr
3 db raktáron
Elsősorban a búzasörök erjesztéséhez ajánlott. Fermentációs hőmérséklet 15 - 24°C Adagolás: 5 - 8 g / 10 l.
1 050 Ft
827 Ft +áfa
 SAFALE Saison BE-134 11,5g Sörélesztő
2 db raktáron
SAFALE Saison BE-134 11,5 g Sörélesztő Újdonság a Fermentis-től Belga Saison szárított sörélesztő. Alkoholtűrő képesség (12% V/v) jellemzi. Működései hőmérséklettartomány: 18-28°C Adagolás főerjedéshez: 5-8g/10L ; ütőerjesztés palackban: 0,025-,00,5g/1L
1 050 Ft
827 Ft +áfa
 Safale S-04 Sörélesztõ 11,5g
4 db raktáron
Az egyik legjobb minőségű angol ALE sörélesztő Erős és gyors erjedés jó ülepedési tulajdonságokkal . Az utólagos erjesztésnél letapad az üveg aljára, így a kiöntésnél szinte alig kavarodik fel.
910 Ft
717 Ft +áfa
 SAFBREW S-33 Sörélesztõ 11,5 gr
4 db raktáron
Általános célú, széles körben használt, erős Ale sörélesztő. jó ízű profilt ad a sörnek. * Végső sűrűség: a magas * erjedés hőmérséklet: 15 - 24 ° C * Adagolás: 50 - 80 g / hl.
590 Ft
465 Ft +áfa
 SAFLAGER S-23 11.5 gr sörélesztő
5 db raktáron
SAFLAGER S-23 11.5 gr sörélesztő Saccharomyces Carlsbergensis szárított Lager sörélesztő. Nagyon magas alkoholtartalmú sörök készítéséhez, Süllyedés : nagy Final Sűrűség : közepes Erjedési hőmérséklet : 9 - 15 ° C (ideális = 12 ° C) Adagolás : 8 - 12 g / 10 L
1 300 Ft
1 024 Ft +áfa
 Safale US 05 Sörélesztõ 11.5gr (kimért)
19 db raktáron
A leghíresebb ale élesztő törzs Kiegyensúlyozottan erjeszt, alacsony a diacetil termelése és nagyon tiszta sört eredményez . Süllyedés : alacsony és közepes . Végső Sûrûség : közepes . Erjedési hőmérséklet : 15 - 24 ° C-on Adagolás : 5 - 8 g / 10 l Ideális erjesztési hőmérséklet: 15 - 24°C. Adagolás: 5 - 8 g / 10 l.
720 Ft
567 Ft +áfa
 Saflager W34/70 sörélesztő 11,5g (kimért)
40 db raktáron
Az egyik legjobb alsó erjesztésű sörélesztő, láger sörök készítéséhez. Fermentis Saflager W-34/70 Szerte a világon a sörgyárak is ezt az élesztőt, Tulajdonságok: Magas FG, közepes fermentálási hőmérséklet ideális:10-14°C, ha az erjesztés 12 °C alatt történik növelni kell az adagolást 20-30 g/l-re.
1 090 Ft
858 Ft +áfa
 SAFBREW Abbaye BE-256 11,5g Sörélesztő
4 db raktáron
Újdonság a Fermentis-től Belga apátsági szárított sörélesztő. SAFBREW Abbaye BE-256 Jól ülepedő, magas erjedési fokú (AA: 82%) belga jellegű száraz élesztő. Nagy alkoholtűrő képesség (≈12% V/v) jellemzi. Működései hőmérséklettartomány: 12-25°C Ajánlott erjesztési hőmérséklettartomány: 15-20°C Adagolás főerjedéshez: 5-8g/10l ; utóerjesztés palackban: 2,5-5g/hl
1 300 Ft
1 024 Ft +áfa
 Safbrew T-58 Sörélesztõ 11.5g
4 db raktáron
Gyümölcsös, fűszeres, borsos ízeket kölcsönöz sörünknek. Alkoholtűrő képessége nagyon magas. Erősebb, 8 V/V % feletti söröknél is kitűnően használható. Közepesen ülepedik, az ideális hőmérséklet tartománya 18-24 fok között van. Főleg világos belga és Ale sörökhöz javasolt. Gyakran használják búzasörökhöz is. Adagolás: 50gr / 100 Liter Újraidításnál: 5gr / 100 Liter
700 Ft
551 Ft +áfa
 SAFBREW F-2 20 gr sörélesztõ
2 db raktáron
Szárított sörélesztő SAFBREW F - 2 20 gr Leállt erjedés újraindításához, vagy másodlagos erjesztéshez a palackban vagy a hordóban . Semleges illat profil. Nem változtatja meg az eredeti élesztő karakterét. Adagolás : 2-7 g / HL Erjedés hőmérséklet: 15-25 ° C ( 59-77 ° F) Ez az élesztő képes feldolgozni már nagyon kevés cukrot is, és leerjeszti az összetett cukrokat. Semleges aromaprofil jellemzi, tiszteletben tartva az alap sör karakterét. A Safbrew F-2 ellenáll a magas alkoholtartalomnak (> 10 térfogatszázalék), és lehetővé teszi a sörfőzők számára, hogy megszerezzék a referencia összes tulajdonságát. Karbonázás esetén a palackok / hordók alján jól tapad, felkeverve kellemes ködöt képez. Adagolás: 2–7 g / HL Fermentációs hőmérséklet: 15–25 ° C.
940 Ft
740 Ft +áfa