+36 20 9526945 / brewer@printers.hu

Mangrove Jack's

 MANGROVE JACK'S M42 New World Strong Ale 10g
5 db raktáron
Hagyományosan kiválló erjesztési tulajdonságú élesztő, egyensúlyban van benne a gyümölcsös észterek és a fűszeres femolok. Hátrahagy egy enyhe édeskés ízt. Ajánlott felhasználása: Witbier,fűszeres Ale, IPA, Porter, Imperial Stout. Erjesztési hőmérséklet: 16 - 22°C (61 - 72°F) Végerjedésfok: 77 - 82% Flokkuláció: magas
1 010 Ft
795 Ft +áfa
 MANGROVE JACK'S M21 Belgian Wit
2 db raktáron
Tradícionális felső erjesztésű élesztő, melyben jól kiegyensúlyozottak a gyümölcsös észterek, és a meleg, fűszeres fenolok. Hőmérséklet tartomány: 18 - 25°C Végerjedésfok: 70 - 75% Flokkuláció: alacsony-közepes Az élesztő kellemes belga karakterrel rendelkezik, fenolos, száraz, gyümölcsös, és komplex ízek. Az ízérzet lágy, könnyű, száraz.
1 050 Ft
827 Ft +áfa
 MANGROVE JACK'S M31 Belgian Tripel
3 db raktáron
Fantasztikusan elegyíti a fűszeresség, gyümölcs észter, fenol és alkohol jellemzőit.
1 380 Ft
1 087 Ft +áfa
 CIDER M02 Mangrove Jack's 10g
Érdeklődjön
CIDER M02 Mangrove Jack's Egy nagyon kellemes,észteres, gyümölcsös karakterű cider élesztő. Magas észtertermelő almabortörzs, amely csodálatos ízmélységet kölcsönöz, feltárva a teljes gyümölcspotenciált. Kivételesen ropogós, ízletes és frissítő cidert készít. Alkalmas mindenféle cider és almabor készítéséhez.
740 Ft
583 Ft +áfa
 MANGROVE JACK'S M41 Belgian Ale
2 db raktáron
A traditional top-fermenting yeast that has a good balance between fruity esters and warming spice phenolics. The yeast will leave some sweetness and will drop bright if left long enough. Suitable for Witbier, Grand Cru, Spiced Ales and other specialty beers. Attenuation: High Flocculation: Low Usage Directions: Sprinkle directly on up to 23 L (6 US Gal) of wort. For best results, ferment at 18-25 degrees C (64-77 degrees F). Storage Recommendations: Store in the fridge - See more at: http://mangrovejacks.com/collections/craft-series-yeasts/products/belgian-wit-m21-yeast-10g#sthash.UG0wUYNP.dpuf Spicy and phenolic, this yeast emulates the intensity and complexity of some of the best monastic breweries in Belgium. High attenuation and alcohol tolerance allows you to brew a huge range of Belgian beers. Recommended for Belgian Strong Golden and Belgian Strong Dark Ales Sufficient for 23L/5 Gallons. Attenuation: Very high Flocculation: Medium For best results ferment at 18-28C/64-82F
1 260 Ft
992 Ft +áfa