+36 20 9526945 / brewer@printers.hu

Sörélesztők

 Sour Pitch szárított baktérium kultúra 2g
1 db raktáron
WildBrew™ Sour Pitch Nagy tisztaságú szárított tejsav baktérium kultúra , savanyú sörök készítéséhez Adagolás: 1g / 10 Liter
630 Ft
496 Ft +áfa
 LALLEMAND Voss Kveik Ale, sörélesztő 11 g
13 db raktáron
A LalBrew® Voss az erjesztési hőmérsékletek széles tartományát támogatja 25–40 ° C (77–104 ° F) között, a nagyon magas optimális hőmérsékleti tartományban pedig 35–40 ° C (95–104 ° F). Nagyon gyors erjesztés érhető el az optimális hőmérsékleti tartományban, teljes erjedéssel általában 2-3 napon belül. Az ízek állandóak a teljes hőmérsékleti tartományban: semleges, a narancs és a citrus finom gyümölcsös aromájával. A magas flokkuláció nagyon magas tiszta sört eredményez, szűrés vagy technológiai segédanyagok használata nélkül. flokkuláció: nagyon magas alkoholtolerancia: 12% ABV erjedési hőmérséklet: 25-40 ° C | optimális hőmérsékleti tartomány: 35-40 ° C adagolás: 100 g / hl
1 298 Ft 1 200 Ft
945 Ft +áfa
 SAFBREW WB-06 11,5 gr
3 db raktáron
Elsősorban a búzasörök erjesztéséhez ajánlott. Fermentációs hőmérséklet 15 - 24°C Adagolás: 5 - 8 g / 10 l.
1 050 Ft
827 Ft +áfa
 SAFALE Saison BE-134 11,5g Sörélesztő
2 db raktáron
SAFALE Saison BE-134 11,5 g Sörélesztő Újdonság a Fermentis-től Belga Saison szárított sörélesztő. Alkoholtűrő képesség (12% V/v) jellemzi. Működései hőmérséklettartomány: 18-28°C Adagolás főerjedéshez: 5-8g/10L ; ütőerjesztés palackban: 0,025-,00,5g/1L
1 050 Ft
827 Ft +áfa
 Safale S-04 Sörélesztõ 11,5g
1 db raktáron
Az egyik legjobb minőségű angol ALE sörélesztő Erős és gyors erjedés jó ülepedési tulajdonságokkal . Az utólagos erjesztésnél letapad az üveg aljára, így a kiöntésnél szinte alig kavarodik fel.
910 Ft
717 Ft +áfa
 SAFBREW S-33 Sörélesztõ 11,5 gr
4 db raktáron
Általános célú, széles körben használt, erős Ale sörélesztő. jó ízű profilt ad a sörnek. * Végső sűrűség: a magas * erjedés hőmérséklet: 15 - 24 ° C * Adagolás: 50 - 80 g / hl.
590 Ft
465 Ft +áfa
 SAFLAGER S-23 11.5 gr sörélesztő
5 db raktáron
SAFLAGER S-23 11.5 gr sörélesztő Saccharomyces Carlsbergensis szárított Lager sörélesztő. Nagyon magas alkoholtartalmú sörök készítéséhez, Süllyedés : nagy Final Sűrűség : közepes Erjedési hőmérséklet : 9 - 15 ° C (ideális = 12 ° C) Adagolás : 8 - 12 g / 10 L
1 300 Ft
1 024 Ft +áfa
 Safale US 05 Sörélesztõ 11.5gr (kimért)
10 db raktáron
A leghíresebb ale élesztő törzs Kiegyensúlyozottan erjeszt, alacsony a diacetil termelése és nagyon tiszta sört eredményez . Süllyedés : alacsony és közepes . Végső Sûrûség : közepes . Erjedési hőmérséklet : 15 - 24 ° C-on Adagolás : 5 - 8 g / 10 l Ideális erjesztési hőmérséklet: 15 - 24°C. Adagolás: 5 - 8 g / 10 l.
720 Ft
567 Ft +áfa
 Saflager W34/70 sörélesztő 11,5g (kimért)
40 db raktáron
Az egyik legjobb alsó erjesztésű sörélesztő, láger sörök készítéséhez. Fermentis Saflager W-34/70 Szerte a világon a sörgyárak is ezt az élesztőt, Tulajdonságok: Magas FG, közepes fermentálási hőmérséklet ideális:10-14°C, ha az erjesztés 12 °C alatt történik növelni kell az adagolást 20-30 g/l-re.
1 090 Ft
858 Ft +áfa
 SAFBREW Abbaye BE-256 11,5g Sörélesztő
4 db raktáron
Újdonság a Fermentis-től Belga apátsági szárított sörélesztő. SAFBREW Abbaye BE-256 Jól ülepedő, magas erjedési fokú (AA: 82%) belga jellegű száraz élesztő. Nagy alkoholtűrő képesség (≈12% V/v) jellemzi. Működései hőmérséklettartomány: 12-25°C Ajánlott erjesztési hőmérséklettartomány: 15-20°C Adagolás főerjedéshez: 5-8g/10l ; utóerjesztés palackban: 2,5-5g/hl
1 300 Ft
1 024 Ft +áfa
 Safbrew T-58 Sörélesztõ 11.5g
4 db raktáron
Gyümölcsös, fűszeres, borsos ízeket kölcsönöz sörünknek. Alkoholtűrő képessége nagyon magas. Erősebb, 8 V/V % feletti söröknél is kitűnően használható. Közepesen ülepedik, az ideális hőmérséklet tartománya 18-24 fok között van. Főleg világos belga és Ale sörökhöz javasolt. Gyakran használják búzasörökhöz is. Adagolás: 50gr / 100 Liter Újraidításnál: 5gr / 100 Liter
700 Ft
551 Ft +áfa
 Eredeti Norvég KVEIK sörélesztő VOSS típusú
5 db raktáron
Ez a norvég ősi sörfőzők élesztője magas hőmérsékleten és fokozottan erjed. A sörfőzők beszámoltak arról, hogy ezt az élesztőt akár 38C hőmérsékleten is használták. A törzs az aromák előállításakor általában semleges, kivéve a kicsúcsosodó narancs aromát. Nagyon sokoldalú, ez a törzs a legkelendőbb Kveik élesztő, és rég óta az öt legkeresettebb termékek egyike. Erjesztési hőmérséklet :20-42C Alkoholtolerancia: ~13% Ízvilág: citrusos, narancshéj és enyhén fűszeres Ajánlott sörtípusok: IPA, NEIPA, English Ale, American Pale Ale, Brown Ale alacsony hőfokon akár psuedo lager is erjeszthető vele
2 200 Ft
1 732 Ft +áfa
 Eredeti Norvég KVEIK sörélesztő STRANDA típusú
Érdeklődjön
Erjesztési hőmérséklet :20-33C Alkoholtolerancia: ~16% Ízvilág: Trópusi gyümölcs, mangó, papaya, banán Ajánlott sörtípusok: IPA, NEIPA
2 300 Ft
1 811 Ft +áfa
 Eredeti Norvég KVEIK sörélesztő OPSHAUG típusú
2 db raktáron
Erjesztési hőmérséklet :20-33C Alkoholtolerancia: ~10% Ízvilág: Tiszta, lager-szerű, enyén citrusos Ajánlott sörtípusok: IPA, NEIPA, American Pale Ale, illetve alacsonyabb hőfokon lager típusú sörök is erjeszthetőek vele
2 300 Ft
1 811 Ft +áfa
 Eredeti Norvég KVEIK sörélesztő OSLO típusú
Érdeklődjön
Erjesztési hőmérséklet :20-37C Alkoholtolerancia: ~10% Ízvilág: Tiszta, lager-szerű Ajánlott sörtípusok: Lager típusú sörök, valamint IPA, NEIPA, American Pale Ale, stb.
2 300 Ft
1 811 Ft +áfa
 Eredeti Norvég KVEIK sörélesztő JOVARUtípusú
Érdeklődjön
Erjesztési hőmérséklet :20-35C Alkoholtolerancia: ~10% Ízvilág: Fűszeres, főleg szegfűszeg és feketebors POF+ törzs STA1+ törzs Ajánlott sörtípusok: Búzasörök és saison típusú sörök, valamint bármely egyéb sör ahol a fűszeres ízvilág megkívánt
2 300 Ft
1 811 Ft +áfa
 Eredeti Norvég KVEIK sörélesztő ESPE típusú
2 db raktáron
Erjesztési hőmérséklet :20-30C Alkoholtolerancia: ~12% Ízvilág: cognac/brandy ízek, meleg-alkohol és szilva Ajánlott sörtípusok: Elsősorban sötétebb, illetve magasabb alkoholtartalmú sörökhöz ajánlott, pl.: Stout, Porter, Brown Ale, Schwarzbier, Bock
2 200 Ft
1 732 Ft +áfa
 Eredeti Norvég KVEIK sörélesztő EBBERGADEN típusú
1 db raktáron
Erjesztési hőmérséklet :20-35C Alkoholtolerancia: ~16% Ízvilág: Trópusi gyümölcs, őszibarack, mangó, túlérett csonthéjas gyümölcsök Ajánlott sörtípusok: IPA, NEIPA és egyéb gyümölcsös/komlós sörökhöz valamint savanyú sör is készíthető vele Lactobacillust tartalmaz!
2 300 Ft
1 811 Ft +áfa
 Eredeti Norvég KVEIK sörélesztő TOMODGARDEN típusú
2 db raktáron
Erjesztési hőmérséklet :15-35C Alkoholtolerancia: ~15% Ízvilág: Tiszta, lager-szerű az alacsonyabb hőfokon, trópusi gyümölcsös magasabb hőfokon erjesztve Ajánlott sörtípusok: Lager típusú sörök, valamint IPA, NEIPA, American Pale Ale, stb.
2 300 Ft
1 811 Ft +áfa
 Eredeti Norvég KVEIK sörélesztő HORNINDAL típusú
1 db raktáron
Erjesztési hőmérséklet :20-35C Alkoholtolerancia: ~16% Ízvilág: Trópusi gyümölcs, komplex gyümölcsos ízek Ajánlott sörtípusok: IPA, NEIPA, savanyú sörök, alacsony hőfokon American Pale Ale, English Ale, és akár psuedo lager is erjeszthető vele Lactobacillust tartalmaz!
2 200 Ft
1 732 Ft +áfa