Nove kolekcije
Proizvodi
Ingrediente
Maláták
Komlók
Sörélesztők
Aromák
Egyéb Adalékok
start setovi
Starter Szettek
Sör Csomagok
Sűrítmények
opreme
Cefrézés
Mérőeszközök
Palackozás
Roppantó Eszközök
Szűrők
Više
Egyéb Kiegészítők
Korsók, Poharak
KEG, Party Hordók
Könyvek
Vízkezelés
Vízkezelési eszközök
Vízkezelési anyagok
Nove kolekcije
101110|120914
Proizvodi
Prijava
Zaboravio sam lozinku
Registracija
Vaša korpa je prazna.
Kliknite ovde za kupovinu!
Ft (HUF)
EUR - €
Glavna kategorija
Proizvodi
Ingrediente
Sörélesztők
Lallemand
LALLEMAND Windsor ALE sörélesztő
LALLEMAND Windsor ALE sörélesztő
Na stanju
4,39
€
Poeni posle kupovine:
0,09 €
db
db
Dodaj u korpu
Dodaj u omiljene
Preporučujem
Štampaj
Uporedi
Pitanje o proizvodu
Detalji
Podaci
Recenzije
Detalji
A Windsor ale egy igazi angol sörélesztő törzs, ami mind ízben, mind illatban észteres sört erjeszt,
enyhén friss élesztős illattal. A Windsorral készített söröket általában testes, gyümölcsös angol ale-ként
írják le. A sörfőzők a Windsort a pale ale-től a porter-ig a legjobb tradícionális ale sörökre jellemző mérsékelt
alkoholszint, illat és aroma miatt választják. A következő tradícionális sörtípusokhoz ajánljuk a
teljesség igénye nélkül: Mild, Bitter, ír vörös, angol barna ale sörök, porter és édes Stout.
A Lallemand-nál standard körülmények között 20°C-os erjesztési hőmérsékleten, a Windsor élesztő az alábbi
jellemzőkkel bír:
Intenzíven erjeszt, az erjedés 3 napon belül teljesen befejeződhet.
Közepes végerjedés fok és kis flokkuláció jellemzi.
Gyümölcsös és észteres, tradicionális angol ale sörökre jellemző illat és aroma jellemzi.
A Windsor élesztő optimális erjesztési hőmérséklet-tartománya a hagyományos stílusú
sörök esetén 15-22 °C. A Windsor nem erjeszti a maltotriózt (3 glükóz
egységből álló cukor). A maltotrióz a tisztán malátából készült sörlében átlagosan 10-15 %-ban
van jelen. A maradék maltotrióz miatt a sör testesebb és édesebb ízérzetű lesz. A cefrézés
hőlépcsőinek beállításával lehet változtatni a maltotrióz mennyiségét, a sör stílusát.
SÖRSTÍLUS gyümölcsös angol ale, pale ale, porter sörök
AROMA gyümölcsös, észteres
VÉGERJEDÉSFOK közepes
ERJESZTÉSI TARTOMÁNY 15 - 22°C
FLOKKULÁCIÓ kicsi
ALKOHOL-TOLERANCIA 9 v/v%
BEOLTÁSI DÓZIS 50-100 g/hl a min. 2.5-5 millió sejt/ml beoltási csíraszám eléréséhez.
Podaci
Recenzije
Nema dostupnih tema
Još recenzija i napišite recenziju
Podešavanja privatnosti
Naša veb stranica koristi kolačiće neophodne za osnovnu funkcionalnost. Možete omogućiti dodatne kolačiće za šire funkcije (marketing, analitika, personalizacija). Više detalja potražite u
Obaveštenju o privatnosti
.
Ne dopuštam to
Dozvoli
Podešavanja privatnosti