Újdonságok
Termékek
Alapanyagok
Maláták
Komlók
Sörélesztők
Aromák
Egyéb Adalékok
Szettek
Starter Szettek
Sör Csomagok
Sűrítmények
Felszerelések
Cefrézés
Mérőeszközök
Palackozás
Roppantó Eszközök
Szűrők
Több
Egyéb Kiegészítők
Korsók, Poharak
KEG, Party Hordók
Könyvek
Vízkezelés
Vízkezelési eszközök
Vízkezelési anyagok
Receptek
Rólunk
Házi sörfőzők versenye 2024
Újdonságok
101110|519870
Termékek
9999999507575|0
Receptek
9999999378331|0
Rólunk
9999999987405|0
Házi sörfőzők versenye 2024
Belép
Elfelejtettem a jelszavamat
Regisztráció
A kosár üres.
Vásárláshoz kattintson ide!
Ft (HUF)
EUR - €
Főkategória
Termékek
Alapanyagok
Egyéb Adalékok
ÚJ
Rizspehely 500g
ÚJ
Rizspehely 500g
Raktáron
1 000
Ft
A vásárlás után járó pontok:
20 Ft
db
db
Kosárba
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Rizspehely - malátázatlan nyersanyag, amelyet a sörfőzők a cefrézés során adják hozzá.
Az alacsony fehérjetartalmú rizspehely nagyon világos, tiszta, száraz karakterű, jól látható komlós keserűségű söröket eredményez.
A rizspelyhet hagyományosan egyes japán sörfőzdék, valamint kisebb kézműves sörfőzdék használják.
20 liter sörhöz átlagosan 500-1000 g rizspelyhet használnak fel.
A cefre hozzáadása előtt javasoljuk, hogy a pelyheket kevés vízben 30 percig forraljuk (zselésítjük), majd hagyjuk kihűlni.
Adatok
Vélemények
Nincsenek témák!
További vélemények és vélemény írás
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Nem engedélyezem
Engedélyezem
Adatkezelési beállítások