Rólunk

Fontos Infomáció

Szeretnénk felhívni kedves vásárlóink figyelmét arra hogy az üzletünkben minimális árú található! Raktárunkban tároljuk megfelelő körülmények között, hogy a termékek minősége ne romoljon és Önöknek mindig a legjobb minőséget tudjuk garantálni! Ezért kérünk mindenkit, hogy minden estben online rendelje meg először vagy telefonon is kérheti, hogy átvételkor ne kelljen várni  arra, hogy oda tudjuk adni a megvásárolni kívánt terméket. 

A maláta rendelésénél a következő opciók közül választhat:

1, Roppantva külön csomagolva, ez azt jelenti, hogy minden egyes tételt elkülintve kapsz meg és természetesen a legjobb szemcseméretben megroppantva. A termékeket csak megrendelés után roppantjuk, mivel így garantálható a legobb kihozatal számotokra.

2, Roppantva egyben csomagolva, ebben az esetben az összes ilyen jelőlésű malátát megroppantjuk és egy csomagban kapod meg. Ilyenkor nem tudod már szétválasztani ha estleg több főzethez szeretnél egy malátát felhasználni! Kérlek ezt vedd figyelembe amikor rendelsz, illetve azt is ha egybe tudod rendelni akkor a környezeted védelmé érdekében ezt az opciót válaszd. Köszönjük hogy figyeltél erre is.

3, Egészben csomagolva, itt minden esetben külön csomagolunk és neked kell a roppantást egyénileg intézned.