Újdonságok
Termékek
Alapanyagok
Maláták
Komlók
Sörélesztők
Aromák
Egyéb Adalékok
Szettek
Starter Szettek
Sör Csomagok
Sűrítmények
Felszerelések
Cefrézés
Mérőeszközök
Palackozás
Roppantó Eszközök
Szűrők
Több
Egyéb Kiegészítők
Korsók, Poharak
KEG, Party Hordók
Könyvek
Vízkezelés
Vízkezelési eszközök
Vízkezelési anyagok
Receptek
Rólunk
Házi sörfőzők versenye
Újdonságok
101110|317767
Termékek
9999999507575|0
Receptek
9999999378331|0
Rólunk
9999999987405|0
Házi sörfőzők versenye
Belép
Elfelejtettem a jelszavamat
Regisztráció
A kosár üres.
Vásárláshoz kattintson ide!
Ft (HUF)
EUR - €
Főkategória
Termékek
Alapanyagok
Sörélesztők
Fermentis
SAFBREW F-2 20 g sörélesztő
SAFBREW F-2 20 g sörélesztő
Raktáron
1 000
Ft
A vásárlás után járó pontok:
30 Ft
db
db
Kosárba
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Ajándék
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Szárított sörélesztő SAFBREW F - 2 20 gr Leállt erjedés újraindításához, vagy másodlagos erjesztéshez a palackban vagy a hordóban . Semleges illat profil. Nem változtatja meg az eredeti élesztő karakterét. Adagolás : 2-7 g / HL Erjedés hőmérséklet: 15-25 ° C ( 59-77 ° F) Ez az élesztő képes feldolgozni már nagyon kevés cukrot is, és leerjeszti az összetett cukrokat. Semleges aromaprofil jellemzi, tiszteletben tartva az alap sör karakterét. A Safbrew F-2 ellenáll a magas alkoholtartalomnak (> 10 térfogatszázalék), és lehetővé teszi a sörfőzők számára, hogy megszerezzék a referencia összes tulajdonságát. Karbonázás esetén a palackok / hordók alján jól tapad, felkeverve kellemes ködöt képez. Adagolás: 2–7 g / HL Fermentációs hőmérséklet: 15–25 ° C.
Adatok
Ülepedés
Alacsony
Végső Sűrűség
Magas
Tárolási Javaslat
Hűtőszekrényben Tárolandó
Alkoholtűrőképesség
~ 11 %
Erjesztési Hőmérséklet
15 - 25 °C
Optimális Erjesztési Hőmérséklet
20 - 25 °C
Alkalmas
Különösen jó másodlagos erjesztéshez üvegben és hordóban.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
További vélemények és vélemény írás
Cookie beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az
Adatkezelési tájékoztató
ban foglaltakat.
Nem engedélyezem
Engedélyezem
Cookie beállítások