Information

Contact
Delivery
Payment
Contact Us
Contact
Company name / Name:
SoftPrint Kft
Address:
Pacsirta u. 2., üzlet, Szeged, 6724, Hungary
Phone number:
+3662310044
Shop name:
Brewer.hu A házi sörfőzők webáruháza
Tax number:
27280834-2-06
EU VAT number:
HU27280834
Company registration number:
06-09-010190
Company court:
CSMB
Contact person name:
Vas Balázs
Contact person´s phone number:
+3662310044
Contact person´s e-mail address:
brewer [at] printers.hu
Delivery
Personal pickup
Of course, all products can be taken personally, 6724, Szeged Pacsirta u. 2 located in our shop as well.
GLS futárszolgálat
mygls_api
A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal
Shipping cost: 7.92
Foxpost csomagautomaták
foxpost_hu_api2_automata
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Az automaták listáját és további információt itt találsz.
Total product weight
Shipping cost
0  kg
25  kg
2.91 €
Payment
Bankkártyás fizetés BARIONnal
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
barion_com
PayPal
With this payment method, we'll redirect the buyer to PayPal. There you can use your credit card or your existing PayPal account to pay your account. You will always have to enter your credit card details on PayPal so they will not be sent to the merchant under any circumstances. Accepted credit cards: Visa (including some Electron cards), EC / MC embossed cards.
paypal
Contact Us
Name
Email address
Phone number
Subject
Message