New arrivals
Termékek
Alapanyagok
Maláták
Komlók
Sörélesztők
Aromák
Egyéb Adalékok
Szettek
Starter Szettek
Sör Csomagok
Sűrítmények
Felszerelések
Cefrézés
Mérőeszközök
Palackozás
Roppantó Eszközök
Szűrők
More
Egyéb Kiegészítők
Korsók, Poharak
KEG, Party Hordók
Könyvek
Vízkezelés
Vízkezelési eszközök
Vízkezelési anyagok
New arrivals
101110|120914
Termékek
Login
I forgot my password
Register
Cart is empty.
Click here to buy
Ft (HUF)
EUR - €
Main category
Termékek
Alapanyagok
Sörélesztők
Lallemand
LALLEMAND London ESB sörélesztő
LALLEMAND London ESB sörélesztő
In stock
1 550
Ft
Bonus point :
31 Ft
db
db
Add to cart
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Opinions
Details
A London ESB egy igazi angol ale élesztőtörzs, melyet megbízható erjesztési teljesítményéért és a
mérsékelt észterképzéséért szelektáltak. Hagyja érvényesülni a maláta és a komló illatát, aromáit. A
London ESB-t a Lallemand élesztőtörzsgyűjteményéből választották ki. Kiváló választás
nemcsak Extra Special Bitter sörök készítéséhez, hanem olyan más eredeti angol hagyományos stílusú
sörök előállításához is, mint a Pale Ale, Bitter és a Mild. A London ESB cider előállítására is használható.
A Lallemand-nál standard körülmények között 20°C-os erjesztési hőmérsékleten, a London ESB élesztő az
alábbi jellemzőkkel bír:
Intenzíven erjeszt, az erjedés 3 napon belül teljesen befejeződhet.
Közepes végerjedés fok és kis flokkuláció jellemzi.
Semlegestől a kissé gyümölcsös, észteres íz-, illat
jellemzi, melyen a maláta aromája és zamata átsejlik.
A London ESB optimális erjesztési hőmérséklettartománya: 18-22 °C.
A London ESB nem hasznosítja a maltotriózt (3 cukoregységből felépülő molekula). A maltotrióz a
tisztán malátából készült sörlében átlagosan 10-15 %-ban van jelen. Ennek eredménye a nagyobb
test és édesség (maradék cukor) a sörben.Tanácsos a fajsúlyt és a cefre hőmérsékletét
beállítani a megfelelő eredmények elérése érdekében.
Opinions
Be the first to review this product!
More reviews and write review
Cookie settings
Our website uses cookies that are essential for basic operation. You can enable marketing related cookies for broader functionality. In this case you also accept the
privacy policy
I don´t agree
I Agree
Cookie settings